Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Четвертий випуск військової кафедри УжНУ – зі своїми першими офіцерськими званнями

Після осіннього набору мілітарний підрозділ вишу знову повністю укомплектований – набрали 130 курсантів-першокурсників

0 372
Спецпризначенців, артилеристів, піхотинців та психологів на Закарпатті побільшало. 9 жовтня у Відкритому офісі Закарпатської ОДА випускникам кафедри військової підготовки УжНУ вручили посвідки про їхні перші військові звання. Тепер вони – молодші лейтенанти запасу.
Випускників вітає проректор Ігор Король
Випускників вітає проректор Ігор Король

Майже сотня випускників кафедри військової підготовки УжНУ отримала свої перші погони. Від імені керівництва вишу новоспечених офіцерів запасу привітав проректор Ігор Король, який висловив упевненість у тому, що ці погони випускники носитимуть з честю.

Завідувач кафедри військової підготовки Василь Олійник уточнив, що цього року кафедра випускає молодших лейтенантів запасу вже вчетверте. Кілька десятків випускників попередніх років уже працюють у Збройних силах України, Службі безпеки України, Національній гвардії та інших правоохоронних і силових структурах.

Також Василь Олійник у коментарі Медіацентру додав, що після осіннього набору кафедра повністю укомплектована – набрали 130 курсантів-першокурсників.

Четвертий випуск військової кафедри УжНУ – зі своїми першими офіцерськими званнямиЯк відбувалося вручення погонів – дивіться на фото.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.