Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Делегація факультету історії та міжнародних відносин вітала з ювілеєм колег зі Львова

У межах урочистої академії з нагоди 25-річчя факультету міжнародних відносин Львівського національного університету ім. І.Франка працював і дискусійний майданчик щодо актуальних тем у галузі міжнародних відносин

0 388
13 жовтня факультет міжнародних відносин Львівського національного університету ім. І.Франка відзначав 25-річчя з дня заснування. З цієї нагоди відбулася урочиста академія «Традиції, що творять майбутнє: 25 років Львівської школи міжнародних відносин».
Делегація факультету історії та міжнародних відносин вітала з ювілеєм колег зі Львова
Маркіян Мальський

Традиційно урочисті заходи розпочалися в актовій залі головного корпусу з виконання Гімну України. Зал вщерть заповнили студенти, викладачі та гості святкування. У перших рядах – поважні гості і декан факультету міжнародних відносин Маркіян Мальський, який з щирою усмішкою приймав привітання і подяки.

Із річницею викладачів, випускників та студентів вишу привітали міністр інфраструктури України Володимир Омелян, голова Львівської ОДА Олег Синютка, ректор університету Володимир Мельник, низка професорів інших українських та закордонних вишів.

Делегація факультету історії та міжнародних відносин вітала з ювілеєм колег зі Львова
Представники факультету історії та міжнародних відносин УжНУ

Серед гостей, які прийшли поздоровити ювілярів, була й делегація факультету історії та міжнародних відносин УжНУ у складі заступників декана В. Андрейка та О. Худзей, викладачів кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій М. Шелемби та О. Бенчак.

У межах урочистої академії працював дискусійний майданчик, де провідні українські науковці, а також високопосадовці, політологи, керівники великих компаній спілкувалися на актуальні теми в галузі міжнародних відносин, зокрема «Модернізація Української держави: виклик молодим», «Нове обличчя української дипломатії: Львівська школа», «У тренді юридичних новацій: міжнародне право у Львівському університеті» та «Передові бізнес-практики: світові стандарти в українських реаліях».

Представники нашого університету взяли активну участь у спілкуванні та обговоренні питань, що є актуальними не тільки для України, а й зачіпали інтереси провідних геополітичних гравців сучасної системи міжнародних відносин.

Ще раз Вітаємо шановних колег зі святом!

За інформацією деканату факультету історії та міжнародних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.