Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

До філфаківців теж завітав Миколай!

Навідавшись у всі куточки філологічного факультету, святий не забув подарувати свято й іншим працівникам вишу – дістали часточку новорічного настрою й університетська газета «Погляд», телерадіостудія та Медіацентр УжНУ

0 366

До філфаківців теж завітав Миколай!

Філологічний факультет УжНУ відвідав Святий Миколай та його ельфики. Чарівна «Команда позитиву» дарували мешканцям підрозділу вишу солодощі, новорічні пісні, привітання та святковий настрій, а тим, хто цього року був нечемний, дісталися прутики!

Ось як коментує святкову місію на філфаку головний помічник Миколая на підрозділі, заступник декана з виховної роботи Олег Хававчак: «Як на мене, це прекрасна традиція, яка робить факультет ще більш казковим напередодні свят. Традиція, яка несе добро та радість, популяризує українські звичаї та допомагає ділитися позитивною енергією й настроєм тоді, коли це так потрібно, – в період модулів і сесії… Знаю, як приємно отримувати подарунки, а ще приємніше їх дарувати. Сподіваюся, нам вдалося зарядити філфак святковою атмосферою!».

До філфаківців теж завітав Миколай!
Святий Миколай у деканаті філфаку

Після того, як Миколай навідався у всі куточки філологічного факультету, він не забув подарувати свято й іншим працівникам вишу, зокрема дістали частинку новорічного настрою й університетська газета «Погляд», телерадіостудія та Медіацентр УжНУ.

Юлія Шипович,
відео Віталія Завадяка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.