Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Додаткові бали до рейтингу на стипендію зможуть отримувати члени Волонтеріату УжНУ

Про свою участь у заходах студенти мають повідомляти факультетський профком чи студраду

0 562

Додаткові бали до рейтингу на стипендію зможуть отримувати члени Волонтеріату УжНУ

Із нового семестру для нарахування стипендій університет враховуватиме й громадську діяльність студентів. Зокрема йдеться про участь у заходах Волонтеріату УжНУ. Відповідне рішення днями ухвалила Вчена рада вишу.

Помічниця ректора Крістіна Товт у коментарі Медіацентру пояснила:

– Нещодавно змінилася система нарахування стипендій. Тепер студентам потрібно набрати певну кількість балів у загальному рейтингу. За членство в ГО «Волонтеріат УжНУ» молодь зможе отримати до 8 додаткових балів у рейтингу в категорії «Громадська робота». Ми прагнемо, щоб наші студенти були не лише освіченими, а й соціально відповідальними. Кількість додаткових балів буде визначати профком студентів УжНУ спільно зі студентською радою, відтак подаватимуть ці відомості Волонтеріату на погодження.

Про порядок нарахування додаткових балів розповідає голова студради УжНУ Віолетта Федорко:

– Оскільки в університеті діє рейтингова система нарахування стипендій, студенти можуть отримувати додаткові бали за різні досягнення у позанавчальних процесах. Кожен факультет має свої квоти для нарахування додаткових балів. І чим більше на факультеті студентів, тим більше людей можуть їх отримати. Наданням додаткових балів займаються профком і студрада кожного факультету окремо, а потім ми розглядаємо дані на загальноуніверситетському рівні. Тепер такі додаткові бали зможуть отримувати і члени Волонтеріату УжНУ. Про свою участь у заходах студенти мають повідомити факультетський профком чи студраду. Долучився до більшої кількості заходів — більше додаткових балів можеш отримати. Якщо студент досі не брав участі в таких активностях, то, звичайно, не зайвим буде мати фото чи відео із заходів, які підтвердять це.

Щоб долучатися до заходів Волонтеріату УжНУ, стежте за дописами на Фейсбук-сторінці ГО.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.