Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Економісти обрали свою «Міс-2017»

Переможницею конкурсу стала Ангеліна Мікша, вона ж завоювала звання міс інтернет-симпатії та отримала в подарунок сертифікат на навчання в закарпатській школі моделей «A’Star»

0 567

Економісти обрали свою «Міс-2017»

22 листопада в Закарпатському обласному музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв обирали «Міс економічного факультету-2017». Захід вдався по-справжньому урочистим і святковим: було видно, що до його підготовки організатори поставилися з великою відповідальністю.
Економісти обрали свою «Міс-2017»
Віталій Сержанов

Ведучими стали справжні королі вечірок – Олександр Свергун та Валерій Костинський. Розпочався ж захід із презентаційного ролика, в якому присутні побачили й викладацький склад, і студентський актив підрозділу.

Першим із вітальним словом до присутніх звернувся декан факультету Віталій Сержанов: «Шановні викладачі, студенти та друзі економічного факультету! Щиро вітаю нас із професійним святом! Нині багато йдеться про те, що в Україні «перевиробництво» економістів. Насправді такі фахівці, як ви, гідні обіймати серйозні посади. Наш факультет готує висококласних знавців своєї справи, які допомагають країні розвиватися. Бажаю всім нам успіху, студентам – знайти своє місце в житті, колегам – фахових здобутків, а разом з тим – тільки позитивних емоцій від вечора!».

Економісти обрали свою «Міс-2017»
Денис Ман

Віталій Вікторович також оголосив наступний навчальний день на факультеті днем здоров’я, після чого нагородив грамотами УжНУ викладачів і студентів підрозділу.

Відтак із вітальними промовами виступили директор департаменту економіки Закарпатської ОДА Денис Ман, заступник ужгородського міського голови, викладач юрфаку УжНУ Василь Гомонай, представники редакції газети «Все про бухгалтерський облік». Вони також нагородили викладачів і студентів грамотами та подарунками.

Економісти обрали свою «Міс-2017»
Конкурсантки

За корону «Міс економічного факультету» цьогоріч боролися 8 красунь. Одягнені в дизайнерські вбрання, дівчата виходили на сцену в чотирьох різних образах. Крім того, учасниці показали свої здібності в інтелектуальному конкурсі, з яким добре впоралися попри хвилювання.

Протягом вечора присутні мали змогу побачити танцювальні виступи, зокрема студента економічного факультету Аркадія Гугловського та його партнерки Анастасії Лендєл, номери переможниці «Студосені – 2017» Дарини Осики, народного художнього колективу ансамблю танцю «Танцювальна корпорація друзів» під керівництвом Євгена Брежинського та студії сучасного танцю «Бліц».

Економісти обрали свою «Міс-2017»
ССТ «Бліц»

Вокальні номери прозвучали від студентки економічного факультету, переможниці «Студосені – 2017» у відповідному жанрі Вікторії Пінзель, магістрантки підрозділу Маріанни Сухової. Із сольною грою на гітарі на сцені з’явилися гості вечора – Олександр Гомонай та Олександр Мастиляк.

Окрім ведучих, жартами й веселим настроєм поділилася з присутніми КВН-команда економічного факультету «Ва банк». Цього разу вони підсилилися допомогою викладача підрозділу – Романа Завадяка, котрий додав родзинку до виступу фіґлярів.

Економісти обрали свою «Міс-2017»
Переможниці

Після тривалих роздумів журі конкурсу передало результати голосування ведучим. Так, були обрані міс стиль, фото, ніжність, дружність, артистизм, чарівність та усмішка. Звання ІІ віце-міс дісталося Олесі Маркуш, а титул І віце-міс – Ніколетті Гіцій, яка також здобула найбільшу кількість глядацьких симпатій. Переможницею ж конкурсу «Міс економічного факультету-2017» стала Ангеліна Мікша, котра до того ж завоювала звання міс інтернет-симпатії та отримала в подарунок сертифікат на навчання в закарпатській школі моделей «A’Star».

Святкування насиченого вечора економічний факультет продовжив у місцевому нічному клубі.

Антоніна Чундак
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.