Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Інформатики УжНУ дізнавалися більше про євроатлантичну інтеграцію України

З лекцією про участь України в операціях НАТО перед молоддю виступив директор Центру міжнародної безпеки та євроатлантичної інтеграції УжНУ професор Ігор Тодоров

0 145
Інформатики УжНУ дізнавалися більше про євроатлантичну інтеграцію України
ІгорТодоров
Факультет інформаційних технологій оперативно відгукнувся на розпорядження ректорату УжНУ «Про проведення в університеті лекцій з питань євроатлантичної інтеграції України» в контексті реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості про євроатлантичну інтеграцію України на 2017–2018 н. р.

Так, 22 листопада конференц-зал «зеленого» корпусу УжНУ був повністю заповнений студентами факультету інформаційних технологій. З лекцією перед ними виступив директор Центру міжнародної безпеки та євроатлантичної інтеграції УжНУ, доктор історичних наук, професор Ігор Тодоров. Тема виступу – «Участь України в операціях НАТО» – неабияк зацікавила присутніх, адже шановний науковець порушив цілу низку актуальних питань, як-от:

  • правові засади співпраці України з Організацією Північноатлантичного договору;
  • невійськові аспекти співпраці з Альянсом, зокрема кібербезпека;
  • участь України в операціях НАТО.

Із залу надходили запитання з теми лекції, на які професор Тодоров давав обґрунтовані, вичерпні відповіді. Тож із реакції аудиторії було зрозуміло, що лекція Ігоря Ярославовича пройшла успішно.

Інформатики УжНУ дізнавалися більше про євроатлантичну інтеграцію УкраїниНасамкінець варто відзначити чудову організацію цікавого заходу, яку на високому рівні забезпечив заступник декана з виховної роботи факультету інформаційних технологій, доцент Ігор Лях.

За інформацією завідувача кафедри інформатики
та фізико-математичних дисциплін, доцента Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.