Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет інформаційних технологій відвідали колеги зі Словаччини

Візит закордонних колег обумовлений договором щодо програми подвійних дипломів, укладений між УжНУ та Вищою школою економіки та менеджменту в Братиславі

0 220
Зліва направо: Маріо Леловський, Михало Кляп, Любош Цібак
Зліва направо: Маріо Леловський, Михайло Кляп, Любош Цібак
17 жовтня факультет інформаційних технологій відвідали словацькі колеги з Братислави (Словаччина). У складі делегації приїхали перший віцепрезидент ІТ Асоціації Словаччини Маріо Леловський, віцеректор Вищої школи економіки та менеджменту в Братиславі Любош Цібак та директорка Україно-словацького центру Галина Лакуста.

Візит словацьких колег на ФІТ обумовлений договором щодо програми подвійних дипломів, укладений між УжНУ та Вищою школою економіки та менеджменту в Братиславі (див. за покликанням).

З доповіддю виступає Маріо Леловські
З доповіддю виступає Маріо Леловські

Нагадаємо, що, згідно з цим договором, після завершення навчання студенти факультету інформаційних технологій отримають два дипломи – український та європейського зразка. Відтак у нашої молоді з’являється можливість проходження практики за кордоном у найвідоміших ІТ-компаніях держав Європейського Союзу, зокрема в ІВМ. Студенти, які успішно завершують навчання, гарантовано дістають робочу візу й залишаються працювати в європейських компаніях.

Делегація мала зустріч з проректоркою УжНУ з науково-педагогічної роботи Мирославою Лендьел. Обговорили актуальні питання дальшого розширення співпраці між нашими навчальними закладами.

Також на базі факультету інформаційних технологій відбулася зустріч високоповажних гостей з студентами магістратури ФІТ. Перший віце-президент ІТ-асоціації Словаччини Маріо Леловський виступив з презентацією освітніх і професійних можливостей для студентів факультету, а пан Любош Цібак деталізовано представив програму навчання на базі Вищої школи економіки та менеджменту в Братиславі. Студенти мали змогу дістати відповіді на питання, які їх цікавили.

Зі студентами ФІТ спілкується Любош Цібак
Зі студентами ФІТ спілкується Любош Цібак

Сподіваємося, що міжнародні зв’язки факультету інформаційних технологій будуть розвиватися й надалі.

За інформацією завідувача кафедри ІФМД,
доцента Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.