Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет інформаційних технологій запрошує на майстер-клас із загального менеджменту в ІТ

Зі студентами і викладачами зустрінеться професійна керівниця проєктами з досвідом понад 10 років, тренерка й консультантка з управління проєктами Аліна Піддубна

0 194

Факультет інформаційних технологій запрошує на майстер-клас із загального менеджменту в ІТ

Одна з найбільших українських ІТ-компаній «Intellias» спільно з кафедрою інформатики та фізико-математичних дисциплін факультету інформаційних технологій Ужгородського університету запрошують на онлайн-зустріч, присвячену темі «Загальний менеджмент в ІТ», яка відбудеться 7 червня 2024 року. Початок – о 16:00.
Аліна Піддубна
Аліна Піддубна

Професійна керівниця проєктами з досвідом понад 10 років, тренерка та консультантка з управління проєктами, портфелем проєктів, розвитку РМО та організаційних трансформацій, авторизована тренерка PMP, к.е.н., PMI-ACP, CLSSGB, PSM (I), PMO-CP Аліна Піддубна зустрінеться зі студентами та викладачами. Під час розмови в учасників буде можливість докладніше дізнатися про методології управління проєктами в ІТ-галузі, основні алгоритми й інструменти ухвалення рішень в управлінні ІТ-проєктами, а також про специфіку управління ризиками в ІТ-проєктах і багато іншого.

«Intellias» – одна з найбільших українських ІТ-компаній, що об’єднує понад 3000 спеціалістів. Розробницькі центри компанії є в Україні, Польщі, Хорватії, Болгарії, Іспанії, Великій Британії, Португалії, Колумбії та Індії.

2021 року з ініціативи «Intellias» найкращі експерти з проєктного менеджменту об’єдналися для проведення навчального курсу з управління цифровими проектами для менеджерів Міністерства цифрової трансформації України. У 2022 році компанія вчетверте увійшла до списку найкращих сервісних IT-компаній світу за результатами рейтингу «The Global Outsourcing 100». Крім того, 2022 року «Intellias» посіла І місце в рейтингу 30 стійких компаній України за версією Forbes.

Зустріч стане чудовою нагодою для всіх зацікавлених дізнатися більше про сучасні тенденції в управлінні ІТ-проєктами та поділитися досвідом. Не пропустіть можливості поліпшити свої знання й навички у сфері ІТ-менеджменту!

Для участі потрібна реєстрація в гугл-формі.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.