Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет іноземної філології відправив у професійне життя своїх магістрів

Випускникам бажали успішної самореалізації та запрошували навідуватися до альма-матер

0 377

Факультет іноземної філології відправив у професійне життя своїх магістрів

22 лютого у великій залі ректорату УжНУ факультет іноземної філології урочисто вручив дипломи своїм магістрам.

Традиційно розпочали з Гімну України. Відтак слово взяв декан факультету Михайло Рошко:

Факультет іноземної філології відправив у професійне життя своїх магістрів
Михайло Рошко

– Життя складається з етапів. Нині ви завершили один із найпрекрасніших. Це був справді дуже непростий шлях, тому від щирого серця хочу привітати вас, дорогі випускники, із тим, що ви успішно його подолали. Ставати професіоналом у якійсь галузі завжди складно, а наш факультет належить до тих, навчання на яких вимагає особливих зусиль, терпіння і наснаги. Знаю, як непросто вам було інколи, але ви зуміли – ви дійшли до своєї мети.

Пам’ятайте, факультет іноземної філології є прекрасною інвестицією у ваше майбутнє. Я впевнений, ви легко знайдете себе в житті, адже зі знанням мов маєте неймовірно широкий вибір професій. І ми обов’язково будемо вами гордитися і, звісно, сумувати за вами. Не забувайте про стіни рідного факультету, навідуйтеся… Я щасливий, що йдете в доросле життя, можу лише побажати, щоб знання і навички, які здобули у нас, допомогли вам влаштувати доросле життя якнайкраще!

Факультет іноземної філології відправив у професійне життя своїх магістрів
Михайло Рошко вручає диплом випускниці

Завідувач кафедри англійської філології Сніжана Голик також привітала випускників зі знаменною подією в їхньому житті: «Дорогі випускники, сьогодні хочу звернутися не до вас, хоч саме ви і є винуватцями нашого свята, – я хочу звернутися до тих, хто всі ці роки був поруч, підтримував та мотивував – до ваших батьків. Найщиріші вітання саме їм, адже вони виховали дітей, якими можуть гордитися.

Випускники, ви впевнено пройшли всі випробування й здобули цінні знання. Всі ми сподіваємося, що сьогодні одержуєте не просто диплом, ви отримуєте ключ, з яким зможете відчинити двері до свого майбутнього кар’єрного зростання, до майбутнього успіху і процвітання. Впевнено втілюйте всі свої задуми у життя й пам’ятайте: ви завжди будете бажаними гостями на нашій кафедрі».

Факультет іноземної філології відправив у професійне життя своїх магістрівВід імені кафедри німецької філології випускників привітала її завідувачка Ольга Гвоздяк: «Ви всі вже нам як рідні дітки, ми вас любимо і завжди чекаємо. Хай доля завжди усміхається вам, хай ваше життя наповнюють лише радісні моменти й успіх. Ви еліта нашої нації, і, я впевнена, ми будемо горді, що ви – випускники саме нашого факультету!».

Відтак своїх колег, друзів привітала вже колишня студентка Олена Дрюченко: «Сьогодні здійснилася наша мрія – мрія, яку ми втілювали протягом шести років. Ми стали спеціалістами в непростій галузі. Від імені свого курсу й від себе особисто хочу подякувати нашим викладачам, наставникам, людям, які завжди вірили в нас, які мотивували та наполегливо готували до непростого дорослого життя, а найголовніше – навчили бути особистостями. Дякуємо безмежно!».

Зачитати наказ про вручення дипломів було запрошено заступника декана з виховної роботи Оксану Дацьо, яка долучилася до привітань колег і побажала випускникам насамперед залишатися людьми, людьми з великої букви. «Ніколи не забувайте стіни рідного факультету, пам’ятайте: ми завжди чекаємо на ваш візит. Приходьте, діліться своїми здобутками й перемогами. В добру путь!» – підсумувала пані Оксана.

Факультет іноземної філології відправив у професійне життя своїх магістрівПісля урочистого вручення дипломів деканом чарівні «соловейки» факультету іноземної філології, студентки Софія Кільгановська та Моніка Мойсюк подарували магістрам свій особливий вокальний сюрприз.

Завершили дійство спільним фото та щирими вітаннями одне одному з успішним закінченням навчання.

Юлія Шипович,
фото Роберта Паппа та зі сторінки ФІФ у Фейсбуку
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.