Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет європейського права та правознавства запрошує на навчання!

0 278
[special_heading tag=”h2″ title_style=”3″]
Факультет європейського права та правознавства запрошує на навчання!

Федір Ващук, ректор УжНУ

Сьогодні, 30 липня, у головному корпусі Ужгородського національного університету відбулася зустріч абітурієнтів, що мають намір здобувати спеціальність «Правознавство», зі своїм майбутнім керівництвом. Збирали потенційних студентів завідувач кафедри міжнародного права Георгій Динис, декан факультету європейського права та правознавства Ярослав Лазур та ректор УжНУ Федір Ващук. [/special_heading]

Факультет європейського права та правознавства запрошує на навчання!

Майбутні студенти факультету європейського права та правознавства

Як зазначив ректор, вступників зібрали для того, аби розтлумачити, навіщо в одному виші 2 факультети з підготовки юристів і яка відмінність між цими структурними підрозділами. Створення факультету європейського права та правознавства та базі юрфаку колишнього ЗакДУ зумовлено необхідністю визнання наших дипломів за кордоном.

Завдяки новоствореному підрозділу студенти опановуватимуть більшу кількість дисциплін саме з європейського та міжнародного права, поглиблено вивчатимуть іноземні мови. Це значно розширить можливості працевлаштування наших випускників за кордоном, адже, як розповів Федір Григорійович, основною причиною невизнання дипломів наших правознавців часто є саме те, що вони не вивчали (чи недостатньо вивчали) міжнародне право.

Випускник факультету європейського права та правознавства зможе так само, як і випускник юридичного факультету, працювати у класичних органах права: прокуратурі, суді тощо. Спеціальність у випускників як юридичного, так і факультету європейського права та правознавства буде однакова – «правознавство».

Сергій Темрьо
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.