Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Федора Шандора відзначив Центр Східної Європи Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні

Медаль Св. Кирила і Мефодія від знаної закордонної інституції професору УжНУ вручив заступник держсекретаря Міністерства науки та вищої освіти Польщі професор Анджей Шептицький

0 82
Медаль Св. Кирила і Мефодія професору УжНУ Ф.Шандору вручає заступник держсекретаря Міністерства науки та вищої освіти Польщі професор Анджей Шептицький
Медаль Св. Кирила і Мефодія професору УжНУ Ф.Шандору вручає заступник держсекретаря Міністерства науки та вищої освіти Польщі професор Анджей Шептицький
На знак визнання внеску в розвиток досліджень Центральної та Східної Європи, а також за зразкову роль як громадянина та науковця, завідувача кафедри соціології та соціальної роботи УжНУ, доктора філософських наук Федора Шандора вдостоєно високої закордонної відзнаки.

Медаль Св. Кирила і Мефодія від Центру Східної Європи Університету Марії Кюрі-Склодовської (Люблін, Польща) професорові УжНУ вручив особисто заступник Державного секретаря Міністерства науки та вищої освіти Польщі професор Анджей Шептицький.

Нагородження українського науковця, що з першого дня повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ, відбулося на Mіжнародній конференції «Партнерство між Польщею в умовах зміни міжнародного порядку» в польському Любліні.

«Служу українському народові!!!» – каже професор і рушає…  до своїх хлопців-побратимів на схід України з польськими волонтерськими «подарунками».

Федора Шандора відзначив Центр Східної Європи Університету Марії Кюрі-Склодовської в ЛюблініВітаємо, шановний Федоре Федоровичу, і бажаємо Вам наснаги й успіхів у всіх ваших незліченних справах.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.