Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

ФІМВ розширює можливості для студентів-міжнародників

Заступник декана факультету історії та міжнародних відносин Віталій Андрейко домовився про можливість проходження практики студентами підрозділу в галузевому держархіві МЗС України

0 205
18–19 березня заступник декана факультету історії та міжнародних відносин доцент Віталій Андрейко відвідав ГДА МЗС України.
Віталій Андрейко та Світлана Ковтун
Віталій Андрейко та Світлана Ковтун
Віталій Андрейко та Сергій Дворник
Віталій Андрейко та Сергій Дворник

Окрім роботи у відділі державного архіву МЗС, Віталій Іванович передав лист із проханням проходження практики студентами спеціальності «Міжнародні відносини» нашого факультету. Приємно відзначити, що було досягнуто попередньої згоди з т. в. о. начальника відділу державного архіву МЗС України Світланою Ковтун про те, що наші випускники в межах навчального плану, а саме переддипломної практики, матимуть змогу попрацювати у згаданому структурному підрозділі МЗС України. Обговорювали й можливість у майбутньому проходження інших видів практик студентами-міжнародниками та країнознавцями на базі інших відділів та департаментів МЗС.

Про можливість дальшого працевлаштування говорив і заступник начальника відділу політичного аналізу МЗС Сергій Дворник (колишній випускник факультету міжнародних відносин УжДІІЕП), який розповів про конкурси на обіймання вакантних посад у закордонних дипломатичних установах України, про вимоги до рівня володіння іноземними мовами та широкі можливості для дальшого розвитку, що відкриваються для майбутніх дипломатів.

За інформацією факультету історії та МВ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.