Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Юні географи УжНУ запрошують долучатися до акції зі збереження лісу

Студенти прагнуть хоч трохи поліпшити екологічну ситуацію в нашому краї

0 249
Ще наприкінці жовтня стартував проект з ресурсозбереження – акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», який започаткували першокурсники географічного факультету Ужгородського університету.

Юні географи УжНУ запрошують долучатися до акції зі збереження лісуІдею запропонував студент кафедри фізичної географії та раціонального природокористування Іван Цубира під керівництвом доцента Ірини Фeкeти. Мeта проекту – збір макулатури заради збереження лісу та озеленення території університету.

Активісти добре підготувалися, створивши рекламні листівки. Відтак для ознайомленням з ініціативою студенти відвідали кафедри географічного, філологічного, математичного, економічного факультетів, ФіФу та факультету суспільних наук.

Юні географи УжНУ запрошують долучатися до акції зі збереження лісуТакож молодь вирішили поширити проект у школи Ужгорода. На початку долучилися два заклади – Ужгородська ЗОШ № 6 ім. В. С. Ґренджі-Донського та ЗОШ №20 – ліцeй «Лідер». Студенти влаштували для учнів тренінг та підготували презентацією на тему «Екологічні проблеми України», виокремивши основні проблеми: неякісна вода, забруднення атмосфери і ґрунтів, побутові відходи та знищення лісів.

Під час виступів активісти наголошували, що варто робити для того, аби хоч трохи поліпшити екологічну ситуацію в нашому краї.

До слова, акція триває, тож усі охочі можуть долучитися до здачі макулатури (її приймають на географічному факультеті – V поверх головного корпусу УжНУ, ауд. 501 або 505).

За інформацією студентки ІІ курсу географічного факультету Надії Соскиди
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.