Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Колектив Ужгородського університету вітає свого ректора з ювілеєм

Професорові Володимиру Смоланці – славних 60!

0 3 009

Володимир Смоланка

Вельмишановний
Володимире Івановичу!
Вітаємо Вас з нагоди прекрасного ювілею – 60-річчя від Дня народження!

Насамперед дякуємо Вам за Вашу невтомну працю, високий професіоналізм, наполегливість у досягненні поставлених цілей, постійне піклування про розвиток і процвітання рідного вишу, вагомий внесок у розвиток вітчизняної науки, освіти, медицини. Як людяний і талановитий керівник, щира і добра людина, Ви маєте заслужену повагу серед викладачів, співробітників і студентів університету.

У цей чудовий день бажаємо Вам міцного здоров’я, великого особистого щастя, добробуту й процвітання, наснаги у відповідальній роботі, невпинного успіху у реалізації нових творчих ідей, злагоди та взаєморозуміння у колективі.

Будьте й надалі таким цілеспрямованим, енергійним, сповненим оптимізму й нових творчих ідей. Нехай завжди поруч з Вами будуть однодумці, вірні друзі та надійні партнери. Хай і надалі Ваша успішна організаційна, наукова, освітня діяльність служить реалізації високих творчих задумів і мрій для ефективної підготовки висококваліфікованих фахівців, виховання молоді, розвитку й зміцнення досягнень колективу заради процвітання рідної альма-матер та України.

Нехай Всевишній Вас охороняє й дарує щасливі многії і благії літа!

З повагою – колеги

Відео Медіацентру УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.