Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Четвертокурсники юрфаку знову навчалися в науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі

Цього разу практично опановували теми «Криміналістичне дослідження слідів (слідознавство)» та «Криміналістичне дослідження зброї, боєприпасів і вибухових речовин»

0 202
Четвертокурсники юрфаку знову навчалися в науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі
Василь Копча зі студентами
Нещодавно четвертокурсники денного відділення юридичного факультету Ужгородського університету мали чергове, вже традиційне виїзне практичне заняття в Закарпатському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України.  Цього разу доцент кафедри кримінального права та процесу УжНУ Василь Копча розглядав з молоддю теми «Криміналістичне дослідження слідів (слідознавство)» та «Криміналістичне дослідження зброї, боєприпасів і вибухових речовин». 
.

Під час заняття студенти оволодівали навичками правильного вилучення слідів, що залишаються після скоєння різного роду правопорушень. Набуті вміння знадобляться майбутнім працівникам правоохоронних органів, щоб якнайшвидше виявляти тих, хто звик переступати закон, та встановлювати істину в кримінальних справах.

Також студентам продемонстрували, як у ході дослідження в лабораторних умовах виявлених на місці пригоди зброї й боєприпасів з’ясовують їхні ознаки, закономірності виникнення слідів після їх застосування, щоб відтак установити особу, яка скоїла правопорушення.

За інформацією доцента кафедри кримінального права та процесу УЖНУ Василя Копчі
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.