Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

«Купи зустріч – подаруй дитині свято»: встигніть долучитися до аукціону!

Акція, що розпочалася 10 листопада, триватиме до 23:59 7 грудня – не проґав нагоди принести діточкам краплину щастя

0 177

«Купи зустріч – подаруй дитині свято»: встигніть долучитися до аукціону!

Благодійний аукціон «Купи зустріч – подаруй дитині свято» давно відомий на Закарпатті. 10 років – саме стільки виповнюється цій ініціативі. Її метою була і є допомога вихованцям дитбудинків, шкіл-інтернатів… одне слово, тим, хто найбільше потребує нашої уваги та допомоги.

Акція розпочалася 10 листопада і триватиме до 23:59 7 грудня. Відбувається вона на офіційних сторінках у Instagram та Facebook. Долучитися можна у два способи. Перший – стати лотом, себто виставити «на продаж» зустріч із собою. До слова, таких лотів цьогоріч зареєстровано близько тисячі. Другий варіант – бути покупцем, ставлячи у коментарях ставки, як на справжнісінькому аукціоні. Розпочинається все із 20 грн, кожен наступний крок (читай – коментар) – на 20 грн більше. Та пам’ятайте, якщо поставили ставку – будьте готові її оплатити! За дотриманням цього та кількох інших правил стежать волонтери-благодійники. Один із них – випускник юридичного факультету УжНУ Павло Величко.

Павло Величко
Павло Величко

Паша розповідає, що торік удалося зібрати близько 400 тисяч гривень на потреби діток. Звіти про діяльність, фото з поїздок – усе публікують у соцмережах. «Волонтерство – це важка ноша, та вона мотивує не опускати рук. До речі, ми були б раді, якби до нас долучилися нові волонтери зі студентських лав, адже це надзвичайно цікавий досвід і незабутні моменти життя! Ми відкриті до всіх і переконані: кожен із вас може стати частиною великої справи!», – каже хлопець.

До речі, саме сьогодні, 5 грудня, відзначають Міжнародний день волонтера. То чим не ще один привід долучитися до хорошої справи? ☺

«Купи зустріч – подаруй дитині свято»: встигніть долучитися до аукціону!Долучитися лотом ще можна – заявки продовжують активно приймати, адже реєструвати учасників дозволено і в останній день аукціону! Як розповів Павло Величко, для кількох учасників попередніх років ця благодійна ініціатива навіть стала доленосною: «Нам відомі десятки випадків сімейного щастя після перших зустрічей в рамках аукціону, а також сотні – міцних знайомств і дружби! Це один із тих аспектів акції, яким ми щиро задоволені».

Сподіваюся, після всього прочитаного у вас не залишилося сумнівів: долучатися справді варто! Перед зимовими святами дітки потребують дива, зробити яке, виявляється, так легко! Усі деталі тут.

Катерина Хижняк,
фото надав Павло Величко
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.