Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Магістри юридичного факультету вирушили у професійне життя

Серед 87 випускників – 27 здобули дипломи з відзнакою

0 147

Магістри юридичного факультету вирушили у професійне життя

19 лютого у великій залі ректорату Ужгородського національного університету відбулася чергова урочиста подія — документи про здобуття вищої освіти отримали магістри юридичного факультету. Цьогоріч підрозділ випустив 87 фахівців, 27 з яких отримали дипломи з відзнакою.
Ярослав Лазур
Ярослав Лазур

Першим вітав випускників декан юридичного факультету Ярослав Лазур: «Сьогодні у нас прекрасна подія – вручення дипломів. І це не просто формальність – це важливий етап в житті наших випускників, на яких чекає попереду успішне професійне майбутнє. Це не просто документ – за ним стоїть ваша багаторічна праця та багаторічний успіх. Я хочу подякувати всім вам, подякувати вашим батькам, передусім за терпіння, подякувати викладачам і методистам. Знаю, що цей час мотивує вас стати прекрасними юристами, і не тільки з погляду знань та компетенції, а й щодо загальнолюдських якостей і розуміння призначення професії».

Михайло Савчин
Михайло Савчин

Наступним до слова запросили Михайла Савчина, професора кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права, який також є представником першого випуску факультету. «Хочу привітати вас із випуском і побажати становлення у професійному плані, щоб ви були шанованими. Вам випала важлива місія — працювати в умовах війни. Тож маєте кожен на своїй ділянці робити все якнайкраще. Бажаю вам наснаги, здоров’я та, як кажуть на Закарпатті, «серенчі» (щастя та удачі). Успіхів вам!»

Поліна Малиш
Поліна Малиш

Від імені випускників виступила Поліна Малиш: «Здається, нещодавно ми вже зустрічалися в схожій атмосфері, в мантіях, бо стали бакалаврами. А сьогодні ми вже магістри права, випускники юридичного факультету 2023–2024 н.р. Та не диплом показує наші вміння. Це робимо ми самі – нашими знаннями, навичками, досвідом». Дівчина подякувала усім тим, хто був поруч протягом років навчання: батькам, викладачам, керівництву, а також однокурсникам. Звичайно, згадала й тих, без кого це свято могло не відбутися – Збройні сили України.

Відтак розпочалося урочисте вручення дипломів. Їх студенти отримували з рук декана факультету Ярослава Лазура.

Завершили захід традиційно — спільним фото з викладачами й батьками, а також підкиданням конфедераток.

Анастасія Лабик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.