Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На кафедрі психології відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка

Учасники обмірковували здатність долати стреси й важкі періоди конструктивно, можливості штучного інтелекту в освіті, особистісно центровані підходи

0 158

На кафедрі психології відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка

Днями відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «Актуальні питання психології». Разом зібралися студенти І, ІІ і ІІІ курсів стаціонару освітнього ступеня «Бакалавр», магістранти 1-го року навчання спеціальності 053 «Психологія», а також науково-педагогічні працівники: професорка В.М.Синишина, доценти – Е.Т.Соломка, О.В.Шелевер. Завдання передбачало аналітичний дискурс на підготовлені теми.

Студентки магістратури Кристина Азархова та Софія Потюк виступили з повідомленнями «Особистісно центрований підхід: подорож до самопізнання» та «Емоційний інтелект як засіб розвитку резильєнтності особистості», унаочнюючи виголошену інформацію слайдами. Після доповіді в учасників виникло чимало запитань, що стали підґрунтям для жвавої дискусії. До обговорення активно долучилися й викладачі.

Наступним етапом у роботі гуртка стала презентація на тему «Перспективи використання штучного інтелекту в освіті», представлена 2-курсником денної форми навчання Андрієм Максимовим.

Студенти-гуртківці активно дискутували, обмінювалися думками, висловлювали власні погляди на питання, які розглядалися. Така «родинна» атмосфера роботи, коли викладачі й наставники не криючись діляться сокровенним, сподобалася учасникам і сприяла ще тіснішому спілкуванню.

За інформацією доцента кафедри психології Едуарда Соломки
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.