У рамках практичної підготовки та професійного виховання на спеціалізованому заході побували й студенти готельно-ресторанної справи УжНУ.
Організатори фестивалю запропонували насичену триденну програму: лекції та семінари від провідних рестораторів, готельєрів, шеф-кухарів, фуджурналістів, PR-фахівців; численні майстер-класи відомих шеф-кухарів України, крафтових виробників, фахівців індустрії гостинності; дегустації; ярмарку-виставку з презентацією регіональних продуктів харчування, сучасного обладнання для готелів та ресторанів, елементів декору; конкурси та змагання (конкурс кухарів Chef`sUA Awards, перший відкритий чемпіонат України Pizza Fest 2017, чемпіонати барної справи і навіть національний рекорд з приготування 3000 літрів козацького кулешу) та багато іншого.
Поїздка відбулась з ініціативи й під керівництвом викладачів кафедри туристичної інфраструктури та сервісу, а саме доцентів Ольги Світлинець, Галини Кіш та старшого викладача Богдани Носи.