Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Майбутніх менеджерів ознайомили з особливостями студентського життя та організацію роботи університету

Першокурсники спеціальності «Менеджмент» мали онлайн-зустрічі з професорсько-викладацьким складом кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту й керівниками різних структурних підрозділів УжНУ

0 148
У рамках виконання програми навчальної практики «Вступ до фаху» відбулася низка онлайн-зустрічей студентів-першокурсників спеціальності 073 «Менеджмент» з професорсько-викладацьким складом кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту й керівниками різних структурних підрозділів УжНУ.

Майбутніх менеджерів ознайомили з особливостями студентського життя та організацію роботи університетуНа початку практики її керівник доцент Василь Федурця ознайомив першокурсників зі змістом і організацією цього елемента навчального процесу, розповів про всі види діяльності, передбачені календарним планом, докладно зупинився на важливих етапах здобуття вищої освіти, формуванні активного ставлення до здобуття високого рівня наукових і професійних знань, умінь і навичок для майбутньої практичної діяльності в галузі управління та адміністрування.

14 червня відбулася відеозустріч із завідувачкою кафедри БАММ доц. Олесею Дюгованець, на якій обговорювали питання щодо ролі випускової кафедри в підготовці фахівців у сфері управління. Студентів ознайомили з освітньою програмою «Менеджмент», базовими та спеціальними компетенціями, програмними результатами навчання, навчальним планом, формами навчання, придатністю випускників до працевлаштування та ін. Особливу увагу приділили Положенню про академічну доброчесність в ДВНЗ «Ужгородський національний університет».

Майбутніх менеджерів ознайомили з особливостями студентського життя та організацію роботи університетуЦікавою та пізнавальною в цей же день була зустріч із заступником декана факультету історії та міжнародних відносин доц. Ігорем Шніцером, який ознайомив першокурсників з організацією науково-дослідної роботи студентів на факультеті. Сподіваємося, такий екскурс у наукове життя університету надихне наших студентів «творити», адже спеціальність «Менеджмент» не раз було відзначено за активну участь у написанні наукових робіт, які ставали призерами різноманітних конкурсів студентських робіт, зокрема й на республіканському рівні.

Своєю чергою, завідувачка відділу міжнародних зв’язків УжНУ доц. Оксана Свєженцева ознайомила студентів із основними завданнями цього структурного підрозділу, особливо зупинившись на питаннях забезпечення академічної мобільності студентів, вимогах до кандидатів для навчання за кордоном.

Майбутніх менеджерів ознайомили з особливостями студентського життя та організацію роботи університетуМинулого тижня відбулися аналогічні зустрічі із заступницею декана з виховної роботи факультету історії та міжнародних відносин доц. Вікторією Бондаренко, головою студради факультету ІМВ Ярославом Шелембою та головою студентського профбюро факультету ІМВ Аліною Оніщук, на якій обговорювалися питання студентського самоврядування, організації культурно-розважальних, спортивних заходів на факультеті та в університеті, ролі і місця органів студентського самоврядування у захисті прав здобувачів вищої освіти.

Змістовною була й зустріч студентів із завідувачкою філії №1 Наукової бібліотеки УжНУ Тетяною Федянін. Першокурсники ознайомилися з роллю і місцем бібліотеки в інформаційному забезпеченні навчального та наукового процесів, наявними фондами, у т. ч. електронних підручників на навчально-методичної літератури.

Отже, майбутні менеджери дізналися про особливості студентського життя та організацію роботи університету. Попереду зустрічі з керівниками практики на підприємстві-базі практики та написання звіту, тож бажаємо їм успіхів!

За інформацією кафедри БАММ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.