Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Математики обрали першу факультетську красуню

Цього року звання Міс математичного факультету здобула Анастасія Дзямко

0 1 913
Математики обрали першу факультетську красуню
9 листопада матфак святкував День першокурсника та обирав цьогорічну факультетську міс. За звання найгарнішої та найрозумнішої змагалися дев’ятеро першокурсниць.

Математики обрали першу факультетську красуню

Михайло Повідайчик

Математики обрали першу факультетську красуню

Павло Мулеса

Відкрив свято краси декан факультету Михайло Повідайчик, який подякував за добру злагоджену роботу факультетського активу та організацію цікавих заходів. Крім того, «ліквідував заборгованість» – як і обіцяв на відзначенні 50-річчя підрозділу, за внесок у розвиток факультету нагородив грамотами активних студентів. Повідомив і приємну новину: першої пари наступного дня у математиків не буде. Відтак до вітань запросили заступника декана з виховної роботи Павла Мулесу.

Свято продовжилося хвилинкою зворушення й замилування, адже на сцені з’явилися вихованці танцювальної студії «Перлинка»…

Протягом вечора дівчата, що боролися за титул міс факультету, представили кілька виходів: байкерський, піжамний, танцювальний та вечірній.

Математики обрали першу факультетську красуню

Математики обрали першу факультетську красуню

Володимир Цех

Між появами конкурсанток зі сцени лунала музика у виконанні саксофоніста Володимира Цеха, скрипаля Володимира Петюшки, Вікторія Булеца співала запальних пісень, а хореографією на святі порадували ансамбль народного танцю «Шовкова косиця» та студія сучасного танцю «Бліц». Жартівники з команд КВК «Wall street» та «БУМ» брали публіку добірним гумором. Особливу увагу привернула до себе Беата Чабіна, котра зачарувала присутніх піксельним шоу.

Чи не найцікавішим став інтелектуальний конкурс з участю кандидаток на міс факультету: дівчата зізнавалися, що найнеймовірніший вчинок у житті – це вступ на математичний, з’ясовували, як краса рятує світ, та навіть вирішували, хто кращий друг дівчат: діаманти чи мама. Відповідь пролунала гідна: «Мама – найдорогоцінніший діамант». Розмірковували про те, куди витратити мільйон доларів, і вигадували сюжет для власного фільму про студентів, гуртожиток та… комендантку Галину Григорівну. ;). Перевіряли не лише кмітливість, а й знання з математики. Як з’ясувалося, на матфак дівчата вступили недарма – правильно відповіли на всі запитання.

Математики обрали першу факультетську красуню

Пісочна анімація Наталії Тарнай

Відтак ведучі вирішили перевірити на кмітливість і факультетських викладачів та провели з ними другий тайм інтелектуального конкурсу. Відповіді були не менш цікавими.

На десерт залишили не тільки оголошення результатів. Глядачі споглядали цікаву історію про матфак, намальовану… піском. Пісочна анімація Наталії Тарнай справді не залишила в залі байдужих: здається, на якийсь час глядачі навіть забули, що чекають оголошення переможниці конкурсу краси.

Тож тягти більше нікуди – час «ікс» настав. Хто ж став цьогорічною міс? Кому дістанеться корона головної факультетської красуні? А ви думаєте, легко вичекати на результат фіналу? Цього року звання Міс математичного факультету здобула Анастасія Дзямко.

Математики обрали першу факультетську красуню

Святкувати й вітати переможницю продовжили в одному з розважальних закладів міста.

Ксенія Шокіна,
фото Дениса Глушка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.