Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

«Ми сильні і круті тому, що в нас є ви»: ФІМВ випустив своїх магістрів

Цьогоріч факультет історії та міжнародних відносин закінчив 81 випускник, 19 – із червоними дипломами

0 431

«Ми сильні і круті тому, що в нас є ви»: ФІМВ випустив своїх магістрів

Дружня і тепла атмосфера, спогади про кращі роки життя і омріяні дипломи… Факультет історії і міжнародних відносин випустив своїх магістрів у вільне плавання. Усього їх цьогоріч підрозділ має 81, з них 19 – червонодипломників.
Іван Вовканич з випускницею
Іван Вовканич з випускницею

Першим випускників привітав декан підрозділу Іван Вовканич: «Студентські роки незабутні. Але тепер у вас новий етап: потрібно буде проявляти більше самостійності, наполегливості, шукати себе. Нехай у вас у житті ніколи не виникає питання «яка різниця?»: яка різниця, що то за школа, що за вулиця, що за пам‘ятник… Яка різниця, що за цінності? Нехай у вас не виникає такого питання, бо без цінностей ніколи держави в нас не буде. Без справжніх українських цінностей. Тож нехай усе буде добре, все буде Україна».

Завідувач кафедри модерної історії України та зарубіжних країн Ігор Шніцер наголосив на тому, що, окрім опанування фахових дисциплін, молодь вчилася комунікувати — завдяки цій навичці й прокладатиме свій шлях у житті.

Олеся Дюгованець
Олеся Дюгованець

А завідувучка кафедри бізнесадміністрування, маркетингу і менеджменту Олеся Дюгованець сказала: «Вступаючи до університету, хтось іде за мрією, а хтось обирає факультет навмання. Але студенти магістратури роблять свій вибір більш усвідомлено. Думаю, у вас саме так і було. І нехай цей диплом стане вам у пригоді й допоможе у житті».

«Ми сильні і круті тому, що в нас є ви»: ФІМВ випустив своїх магістрів Думку продовжила й заступниця декана з виховної роботи Вікторія Бондаренко: «Незалежно від того, яку ви мали мету, обираючи цей факультет, нехай вам фартить: будьте брендом, будьте спеціалістом, реалізуйте себе у професії й досягайте задуманого».

Михайло Шелемба
Михайло Шелемба

Куратор новоспечених випускників-міжнародників Михайло Шелемба зауважив: «Кожна жаба хвалить своє болото, але наше болото не було б таким цінним і таким особливим, якби не ви — оті жабенята, які в нас є. Ми сильні і ми круті тому, що у нас є ви».

Віталій Андрейко
Віталій Андрейко

Заступник декана, в.о. кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій Віталій Андрейко побажав випускникам у будь-якій ситуації залишатися людьми з великої літери. А завідувачка кафедри археології, етнології та культурології Надія Керецман побажала випускникам «плекати в собі і берегти базові цінності, продовжувати вчитися, критично мислити. Не забувати альма-матер і викладачів, що вклали у випускників не тільки свої знання, а й частинку душі».

Трохи ностальгії святу додав відеоспогад про студентські роки, а випускники Василь Попадинець і Андрій Крупчинський від імені студентства подякували викладачам за науку й цікаві та насичені роки на факультеті.

«Ми сильні і круті тому, що в нас є ви»: ФІМВ випустив своїх магістрівТож завдяки УжНУ в Україні додалося фахівців зі спеціальностей «Середня освіта (історія)», «Історія та археологія», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (спеціалізації «Країнознавство»), «Менеджмент» (спеціалізації «Бізнес-адміністрування» та «Управління інноваційною діяльністю»). Нехай щастить!

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.