Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Підкорювати професійні вершини вирушили й магістри факультету іноземної філології

Довгождані дипломи отримали сімдесят п’ять випускників ФІФу, 13 документів про вищу освіту – з відзнакою

0 541

Підкорювати професійні вершини вирушили й магістри факультету іноземної філології

Трепетний момент настав і на факультеті іноземної філології: 23 січня сімдесят п’ять тутешніх магістрів отримали омріяні дипломи, з яких 13 – із відзнакою.
Михайло Рошко
Михайло Рошко

Розпочали важливе для кожного випускника свято традиційно урочисто – із Гімну та привітання ведучої Наталії Карбованець.

З найважливішими словами до молоді звернувся очільник факультету Михайло Рошко: «Ще раз усіх вітаю, адже це насправді дуже знаменна дата. Більшість із вас я пам’ятаю ще з того моменту, коли приносили документи для вступу на І курс. Тоді ви були ще геть маленькі та юнесенькі :). П’ять з половиною років минуло, і тепер ви розумієте, що обрали один із найважчих щодо навчання факультетів, адже тут потрібна щоденна праця над новими фразами, перекладами. Найголовніше для знання іноземної мови – вміти думати тією мовою. Ваші старання не будуть марними, адже тепер у вас з’являються нові можливості. Траплялося, що іноді була лінь, не вистачало часу, не було бажання вчитися, але зрештою ви дійшли до завершення цього етапу життя. І це велика честь – отримати сьогодні диплом магістра ФІФу».

Диплом випускниці вручає Сніжана Голик
Диплом випускниці вручає Сніжана Голик

Не менш приємні й щирі побажання та спогади пролунали з вуст завідувачок кафедр англійської та німецької філології Сніжани Голик та Ольги Гвоздяк.

Своєю чергою, випускниці відповідних підрозділів Тетяна Криволапова та Аліна Марушка зі сльозами вдячності на очах вручили наставникам букети.

Ольга Гвоздяк та випускниця Аліна Марушка
Ольга Гвоздяк та випускниця Аліна Марушка

«Від усіх присутніх тут випускників ми хочемо вам подякувати. Не можемо передати вам нашу вдячність словами, адже ми прийшли сюди майже чистими аркушами, а ви допомагали заповнювати їх. Хочемо низько вклонитися кожному викладачеві, адже без вас ми б не змогли досягти успіху», – такими словами ще нещодавно магістрантка, а відтепер випускниця Тетяна звернулася до вже рідних людей на факультеті. Підтримала її й Аліна, яка відзначила, що траплялося всяке, були й складні періоди, але наставники завжди були поряд, допомагали й підтримували, виховували людей з великої літери, якими є й самі.

І ось настав урочистий момент – вручення довгоочікуваних дипломів магістра. А відтак – традиційне підкидання конфедераток і море спільних фото. У добру путь!

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.