Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На біологічному факультеті відбувся ІІ тур профорієнтаційної олімпіади

Найкращих визначило журі, до складу якого увійшли деканеса Ярослава Гасинець, завідувач кафедри зоології Федір Куртяк та завкафедри генетики, фізіології рослин та мікробіології Михайло Вакерич

0 169
Ярослава Гасинець, Федір Куртяк, Михайло Вакерич
Ярослава Гасинець, Федір Куртяк, Михайло Вакерич
Днями на біологічному факультеті Ужгородського університету відбувся другий тур профорієнтаційної олімпіади для 12 абітурієнтів, котрі успішно подолали перший етап.

Метою олімпіади є виявлення, розвиток обдарованих вступників, надання їм допомоги у виборі професії, залучення до навчання в університеті, реалізація здібностей талановитих учнів. Для запобігання поширенню СОVID-19  оргкомітет ухвалив провести захід в онлайн-форматі.

Найкращих визначало журі, до складу якого увійшли деканеса біологічного факультету Ярослава Гасинець, завідувач кафедри зоології Федір Куртяк та завкафедри генетики, фізіології рослин та мікробіології Михайло Вакерич. Безпосередньо в день олімпіади журі встановило індивідуальний рейтинг знань кожного учасника, проконсультувало щодо правильності виконання завдань. Відомості про результати роботи журі з визначеним рейтингом учасників розміщено на сайті університету.

На біологічному факультеті відбувся ІІ тур профорієнтаційної олімпіадиНезабаром біологічний факультет Ужгородського університету чекає на поповнення студентської молоді і продовжує роботу над формуванням контингенту абітурієнтів.

За інформацією біологічного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.