Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На ФІМВ відбувся семінар щодо особливостей навчання і захисту наукових дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії

0 164
На факультеті історії та міжнародних відносин співробітники Центру підготовки та атестації кадрів вищої кваліфікації організувалили семінар про особливості навчання та захисту наукових дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії.
На ФІМВ відбувся семінар щодо особливостей навчання і захисту наукових дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії

Ірина Сухан
Ірина Сухан

16 листопада захід влаштували для наукових керівників та аспірантів факультету історії та міжнародних відносин. Директорка Центру підготовки та атестації кадрів вищої кваліфікації Ірина Сухан розповіла присутнім про організацію підготовки докторів філософії та атестацію здобувачів ступенів доктора філософії в Ужгородському університеті. Окремо звернула увагу на те, що захисти дисертацій випускниками аспірантури 2023-го і попередніх років мають відбутися до 1 січня 2024 року. Важливо зазначити, що особа, яку відраховано після завершення навчання за відповідною освітньо-науковою програмою без захисту дисертації, може вступити до закладу повторно.

На ФІМВ відбувся семінар щодо особливостей навчання і захисту наукових дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії Тетяна Малаховська докладно ознайомила із організацією освітнього процесу здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософіі, а Маріанна Кайла – про саму процедуру захисту. Зокрема, вона наголосила на змінах у процедурі захисту наукових дисертацій, розповіла про найпоширеніші проблеми, які виникають при формуванні разових рад, і дала рекомендації, як їх уникнути. За підсумком семінару всі учасники могли поставити співробітникам Центру підготовки та атестації кадрів вищої кваліфікації свої запитання й отримали вичерпні відповіді.

Гарант освітньо-наукової програми «Історія та археологія» Ігор Шніцер від імені присутніх викладачів та аспірантів факультету подякував організаторам за  семінар і презентацію роботи Центру підготовки та атестації кадрів вищої кваліфікації УжНУ.

За інформацією заступника декана ФІМВ Ігоря Шніцера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.