Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На кафедрі інформатики та фізико-математичних дисциплін відбувся перший захист дипломних робіт

Створення вебдодатків та онлайн-платформ, упровадження технологій «Інтернет речей» – тільки короткий перелік тем досліджень, що представили випускники

0 294
20 червня 2022 року, безумовно, стане визначною датою для кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін факультету інформаційних технологій УжНУ. Саме цього дня відбувся перший захист дипломних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології». Для молоді ця дата не тільки ознаменувала завершення цікавого студентського життя завдовжки чотири роки, а й стала початком нового шляху, що триватиме ціле життя. Перед випускниками, які стали фахівцями із запитаної на ринку спеціальності, відкриті всі двері в сфері інформаційних технологій.

 

На кафедрі інформатики та фізико-математичних дисциплін відбувся перший захист дипломних робітСтворення вебдодатків та онлайн-платформ, упровадження технологій «Інтернет речей» – це тільки короткий перелік тем досліджень, які були представлені студентами під час захисту дипломних робіт.

Екзаменаційна комісія на чолі з ректором Української академії друкарства, доктором технічних наук, професором Богданом Дурняком високо оцінила випускні проєкти студентів. Тим самим відзначивши й високий професіоналізм колективу кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін з підготовки бакалаврів зі спеціальності 126 «Інформаційні систем та технології». Адже у вищій освіті, особливо в такому високотехнологічному напрямку, надзвичайно важливо йти в ногу із часом, а як показав захист дипломних робіт професорсько-викладацький склад кафедри це завдання виконує на «відмінно».

За інформацією завідувача кафедри, доцента Василя Кута та доцента Ігоря Ляха
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.