Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти-психологи підсумували річну роботу профільного навчального гуртка актуальними дискусіями

Під час засідання докладно обговорили можливості використання музичного мистецтва як засобу терапії, питання емоційно-вольових процесів у регуляції професійної діяльності, стресу і дистресу, переживання позитивних емоцій в умовах війни

0 566

Студенти-психологи підсумували річну роботу профільного навчального гуртка актуальними дискусіями

Днями відбулося підсумкове в цьому навчальному році засідання студентського наукового гуртка «Актуальні питання психології». Присутні на зібранні студенти II й III курсів бакалавратури денної форми навчання спеціальності 053 «Психологія» вели продиктувну дискусію з актуальних питань профільної сфери.

Третьокурсники, зокрема, підготували цікаві змістовні повідомлення для гуртківців. Так, Анжеліка Жабей представила доповідь на тему «Використання музичного мистецтва як засобу терапії», яку супроводжувала інформативними слайдами.

З доповіддю про емоційно-вольові процеси у регуляції професійної діяльності виступила Вероніка Лявинець.

Цікаву тему щодо стресу і дистресу підготувала Таїсія Шпонтак.

Жвавий інтерес у присутніх викликало й питання переживання позитивних емоцій в умовах війни, яке розкрив Михайло Асалай.

Гуртківці активно дискутували, обмінювалися думками, висловлювали власні погляди на питання, які розглядалися. Така атмосфера роботи, за відгуками, сподобалася учасникам і сприяла тіснішому спілкуванню.

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.