Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На кафедрі психології засідав студентський науковий гурток

Обговорювали психологічні закономірності розвитку духовності особистості, явище фасцинації, тривожність та стреси під час війни

0 154

На кафедрі психології засідав студентський науковий гурток

Днями відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «Актуальні питання психології». На ньому були присутні бакалавранти й магістранти спеціальності «Психологія» денної і заочної форм навчання, а також викладачі профільної кафедри.

До уваги гуртківців, яких на засідання зібралося близько 90, запропонували три теми.

Магістрантка ІІ року навчання Діана Шігімага виступила з повідомленням про психологічні закономірності розвитку духовності особистості. Доповідь викликала жваву дискусію учасників.

Наступний етап у роботі гуртка – презентація на тему «Тривожність та стреси війни: що робити?», представлена магістрантом І курсу денної форми навчання Олександром Дьєндеші.

Цікаве повідомлення про явище фасцинації, його історію, метод фасцинації в психотерапії з наведенням прикладів з повсякденного життя запропонувала також студентка спеціальності «Психологія» Каталіна Єщенко.

Гуртківці активно обговорювали актуальні проблеми своєї фахової сфери, обмінювалися думками, обстоювали власні погляди на питання, що розглядалися.

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.