Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

УніверТЕКА: електронна база «Читач» та онлайн-послуги книгозбірні УжНУ

Завершальний випуск відеоматеріалів про Наукову бібліотеку Ужгородського національного університету

0 114
Ми завершуємо серію відеоматеріалів про Наукову бібліотеку Ужгородського національного університету, яка була створена в межах дисципліни «Управління медіапроєктами».

В останньому випуску директорка книгозбірні Марія Медведь розповість про електронну базу «Читач», в якій міститься інформація про користувачів і весь фонд. Також ми ознайомимося з онлайн-послугами, що надає НБ УжНУ, та дізнаємося, як ними користуватися.

Цей випуск, сподіваємося, зміцнить тезу, яку ми прагнули донести протягом усього проєкту, – університетська книгозбірня є цікавою, сучасною й відкритою для користувачів!

Насамкінець наводимо основні покликання для швидшого доступу до вебресурсів бібліотеки:

  • http://www.lib.uzhnu.edu.ua – сайт Наукової бібліотеки УжНУ, де ви зможете детально ознайомитися з її історією, підрозділами, отримати online-послуги та багато іншого;
  • https://dspace.uzhnu.edu.ua – електронний репозитарій Ужгородського університету, де розміщені наукові праці викладачів, аспірантів та студентів факультету;
  • https://www.facebook.com/libraryuzhnu – фейсбук-сторінка книгозбірні, де щодня публікують корисні дописи, новини та анонси подій.

До зустрічі в Науковій бібліотеці Ужгородського національного університету!

Анастасія Лабик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.