Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На філфаку експонували таланти студентів

Були представлені різного виду ляльки (мотанки, з сіна тощо), роботи з паперу, бісеру, витинанки, живописні картини, вироби з кукурудзяного пір’я тощо

0 840
На філфаку експонували таланти студентів
Олександра Ігнатович
Олександра Ігнатович
На філологічному факультеті 15 грудня діяла студентська виставка декоративно-прикладного мистецтва. Її ініціатором стала доцент кафедри української літератури Олександра Ігнатович.

У студентському куточку розмістили понад тридцять оригінальних авторських витворів третьокурсників-україністів. Це один із результатів роботи під час вивчення спецдисципліни «Українська культура: основні напрями мистецтва».

Експонати
Експонати

Тут представлені різного виду ляльки (мотанки, з сіна тощо), роботи з бісеру (вишиті ікони, квіткові композиції, намиста, навіть з гербом і т. ін.), роботи з паперу, витинанки, живописні картини, вироби з кукурудзяного пір’я тощо. За словами Олександри Ігнатович, ця виставка показує таланти студентів-філологів, яких вони навчилися вдома, у шкільні роки, на різноманітних гуртках тощо.

Виставка тривала впродовж дня й навіювала відчуття наближення свят.

До слова, кілька років тому Олександра Ігнатович щороку влаштовувала виставки студентських крашанок та писанок до Великодня.

Іванка Когутич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.