Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Найкращі студенти випробували свої сили на І етапі Всеукраїнської олімпіади з туризму

Переможці – студент ІІІ курсу Дмитро Ковнір та другокурсниця Софія Павлус – представлять УжНУ на II етапі олімпіади в Києві

0 190

Найкращі студенти випробували свої сили на І етапі Всеукраїнської олімпіади з туризму

На факультеті туризму та міжнародних комунікацій відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм».
Софія Павлусь та декан факультету туризму та МК Наталія Габчак
Софія Павлусь та деканеса факультету туризму та МК Наталія Габчак
Дмитро Ковнір та декан факультету туризму та МК Наталія Габчак
Дмитро Ковнір з пані деканесою

Випробовування учасники проходили у два етапи. На першому – їм влаштували тестову перевірку теоретичних знань з 6 дисциплін, які є базовими для фахівця відповідної спеціальності. На другому – студенти демонстрували практичні навички проектування турів за допомогою інформаційних технологій.

Учасникам було запропоновано розробити автобусний пізнавальний тур українським Поліссям, акцентуючи увагу на екскурсії по Чернігову.

Олімпіада викликала неабиякий інтерес серед молоді. За результатами роботи фахової комісії було визначено переможців. Ними стали студент ІІІ курсу Дмитро Ковнір та другокурсниця Софія Павлусь, які й представлять УжНУ на II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади, яка цьогоріч відбудеться 14–16 травня у Національному університеті харчових технологій у Києві.

Учасники олімпіади
Учасники олімпіади

Молодь матиме змогу не тільки продемонструвати свої знання, а й узяти участь в екскурсії та стати учасниками майстер-класу у п’ятизірковому готелі «Hilton Kyiv».

Бажаємо успіхів!!!

За інформацією факультету туризму та МК
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.