Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Наукова бібліотека УжНУ запровадила низку інноваційних послуг

На сайті книгозбірні можна продовжити термін користування книжкою, замовити бібліографічну довідку, тематичний підбір літератури, редагування списку джерел

0 573
Користувачі можуть скористатися послугами університетської книгозбірні, не виходячи з дому. Це стало можливим завдяки інноваціям у сфері обслуговування.
Марія Медведь
Марія Медведь

«Бібліотека реагує на всі запити й прагне задовольнити потреби кожного. Наш девіз: новий сайт — нові послуги», — відзначила директорка Наукової бібліотеки Ужгородського університету Марія Медведь під час засідання Вченої ради.

На сайті книгозбірні можна продовжити термін користування книжкою, замовити бібліографічну довідку, тематичний підбір літератури, редагування списку джерел.

Однією з найпопулярніших послуг залишається індексування УДК статті чи книжки, яке також є можливість отримати онлайн. Можна скористатися сервісною послугою «Електронне замовлення документа» (таких прийняли вже 20).

Актуальною є перевірка на плагіат, який бібліотека виконує за допомогою систем Unichek і StrikеPlagiarism. Доступне й бронювання приміщення читальної зали для організації певних заходів. Для отримання послуг необхідно заповнити відповідні онлайн-форми.

Серед досянень книгозбірні й відкриття Центру наукометрії та інформаційної підтримки освіти й досліджень, наповнення електронного репозитарію науковими публікаціями.

Наукова бібліотека УжНУ запровадила низку інноваційних послугЧлени Вченої ради підтвердили, що Наукова бібліотека виконує важливу роботу і є окрасою Ужгородського університету.

До того ж, під час засідання проголосували за присвоєння вчених звань, обрали осіб на вакантні посади, рекомендували Івана Кополовця на здобуття іменної стипендії ВРУ для молодих учених-докторів наук. Також підтримали висунення проекту «Правовий режим публічного майна об’єднаних територіальних громад у контексті децентралізації» на здобуття Премії Верховної Ради України для молодих учених. Відтак затвердили Положення про студентський науковий гурток і Зміни до Правил прийому до УжНУ.

Наступне зібрання заплановане на 30 травня.

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.