Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Наукова книгозбірня УжНУ взяла участь у міжнародній конференції «University Library at a New Stage of Social Communications Development»

0 58
6 та 7 жовтня Наукова бібліотека Ужгородського національного університету брала участь у VІІ Міжнародній конференції «University Library at a New Stage of Social Communications Development» («Університетська бібліотека на новому етапі розвитку соціальних комунікацій»), яка проходила на базі наукової бібліотеки Українського державного університету науки і технологій» (м. Дніпро).
Доповідає Марія Медведь
Доповідає Марія Медведь

Організаторами конференції стали НБ Українського державного університету науки і технологій (Україна), Бібліотека Назарбаєв Університету (Республіка Казахстан), Бібліотеки Університету Де Ла Саль (Філіппіни).

Наукову бібліотеку Ужгородського національного університету представляла директорка книгозбірні Марія Медведь, яка успішно виступила з доповіддю «Переорієнтування бібліотечного простору та послуг книгозбірень в умовах воєнного стану в Україні: на прикладі найбільших бібліотек Закарпаття».

Зазначимо, конференція UniLibNSD-2022 пройшла на високому рівні. Участь у заході взяли бібліотечні фахівці аж з 17 країн світу.

За інформацією Наукової бібліотеки УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.