Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Науковиці біофаку презентували власні дослідження на міжнародному конгресі Antibiotic resistence STOP

У заході взяли участь 700 учасників із різних країн – як учені, так і лікарі-практики – для обміну досвідом і знаннями у питаннях раціональної антибіотикотерапії

0 524

Науковиці біофаку презентували власні дослідження на міжнародному конгресі Antibiotic resistence STOP

Доцент М. Кривцова та аспіарнтка М. Білкей з кафедри генетики, фізіології рослин і мікробіології представили результати своїх досліджень на І Міжнародному конгресі «Раціональне застосування антибіотиків у сучасному світі. Antibiotic resistence STOP».

Науковий доробок присвячений циркуляції антибіотикорезистентних опортуністичних ізолятів мікроорганізмів в організмі людини, системі «людина – навколишнє середовище» та ефективності альтернативних антибіотикам речовин антимікробної дії на антибіотикорезистантні штами мікроорганізмів.

Конгрес об’єднав фахівців для обговорення проблем зниження ефективності антибіотиків та пошуку нових підходів у подоланні опірності антибіотикам. У заході взяли участь 700 учасників із різних країн – як науковці, так і лікарі-практики – для обміну досвідом та знаннями у питаннях раціональної антибіотикотерапії.

За інформацією кафедри генетики, фізіології рослин і мікробіології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.