Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Олександр Педан з дочкою Валерією навідалися до Медіацентру УжНУ

Освітнє тревел-шоу «Універ Check», що має на меті об’їздити лише 10 міст України й показати тільки 10 українських вишів, завітало й до Ужгородського університету

2 1 415

Олександр Педан з дочкою Валерією навідалися до Медіацентру УжНУ

У рамках нового проєкту «Універ Check» Олександр Педан разом з дочкою Валерією та знімальною групою «Нового каналу» працюють в Ужгородському національному університеті, який потрапив до тої «Десятки», яку вони вирішили «інспектувати» задля презентації «цікавинок» кожного в окремому випуску.

Освітнє тревел-шоу має на меті об’їздити лише 10 міст України, показати тільки 10 українських університетів. Уже зовсім скоро українські школярі та їх батьки, а також інші зацікавлені, зможуть ознайомитися з особливостями та можливості кожного, зокрема, що стосується навчання, роботи й відпочинку студентів.

Про те, які саме локації Ужгородського вишу потрапили у фокус уваги «Універ Check», розповімо дещо згодом. Сценарний план творчої групи базується на тому, що́ цікавого їм удалося прочитати в інтернеті, зокрема соцмережах, про наш університет ще до приїзду сюди.

Редакція МЦ УжНУ з нагоди знайомства подарувала гостям фірмові чашки з їх іменами. Столичним гостям було приємно, тож цілком можливо, що одинадцятикласниця Лєра обере саме наш виш для здобуття фаху. А що? Все може бути…

Медіацентр УжНУ
2 Коментарі
  1. Віктор каже

    chek -> check ?

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.