Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Туризмознавці природничо-гуманітарного коледжу – з дипломами

17 випускників спеціальності «Туристичне обслуговування» готові здобувати нові висоти в житті

0 317

Туризмознавці природничо-гуманітарного коледжу – з дипломами

Дипломи молодшого спеціаліста днями отримали студенти спеціальності «Туристичне обслуговування» природничо-гуманітарного коледжу Ужгородського університету. 17 випускників стали на крок ближчими до своєї мети – адже офіційно можуть вважатися фахівцями у сфері туризму. Та молодь усвідомлює: коледж дав їй дещо більше, ніж знання і документ про їх здобуття – насамперед наділив силою й наполегливістю, щоб долати труднощі на шляху, котрі, на жаль, трапляються неочікувано.
Туризмознавці природничо-гуманітарного коледжу – з дипломами
Роман Сидор

Урочистий захід вручення розпочав заступник директора коледжу з навчально-методичної роботи (нині в.о. директора ПГК) Роман Сидор. Зауважив, що, хоч  спеціальність туризмознавця в закладі є відносно новою, але вже випущено 62-х фахівців; також подякував колишнім своїм студентам за добре навчання та побажав кожному знайти своє місце у житті.

Згодом присутніх порадувала своєю піснею «Десь по світу» першокурсниця Тетяна Матійко. Відтак наказ про вручення дипломів зачитала завідувачка відділення Галина Монда.

Туризмознавці природничо-гуманітарного коледжу – з дипломами
Наталія Габчак вручає диплом

Привітати своїх майбутніх абітурієнтів прийшла декан факультету туризму та міжнародних комунікацій Наталія Габчак. Наталія Францівна не має сумніву, що випускники здобули професійні знання і стали порядними людьми, подякувала їхнім наставникам, а також батькам, адже вони допомогли своїм дітям у сміливому і водночас правильному виборі – навчанні у коледжі.

Після церемонії вручення дипломів другокурсниця Яна Голінка продемонструвала, що вона не тільки красуня, а й любителька іноземних мов – дівчина заспівала для аудиторії молдовською та сербською мовами.

Туризмознавці природничо-гуманітарного коледжу – з дипломами
Федір Шандор
Туризмознавці природничо-гуманітарного коледжу – з дипломами
Наталія Феделещак

Слово для привітання мали також завідувач кафедри соціології та соціальної роботи Федір Шандор, котрий порадив молоді бути патріотами й не виїжджати за межі країни, працювати на її благо, розвиваючи туризм; голова Асоціації сільського туризму Богдан Пранничук, який застеріг випускників розчаровуватися при перших невдачах, які неодмінно теж будуть, не можна опускати руки – треба йти до мети.

Виступила на урочистостях і академнаставниця вже дипломованих студентів-туризмознавців Наталія Феделещак, відзначивши, що не мала приводів соромитися за них, ходити на килим до керівництва, і пообіцяла прийти на вручення їм уже магістерських дипломів.

Туризмознавці природничо-гуманітарного коледжу – з дипломамиРозвеселили гостей свята першокурсники, які розіграли музичну виставу «На іспиті». Кожен, напевно, знайшов себе серед героїв сценки.

На завершення дійства з піснею про Україну виступила Яна Голінка, налаштовуючи молодь на патріотичний курс у їхньому дальшому житті.

Марія Шелельо
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.