Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Побачив світ посібник «Видання підручників та навчальних посібників нового покоління»

0 281
Побачив світ посібник «Видання підручників та навчальних посібників нового покоління»
Нещодавно вийшов у світ практичний посібник «Видання підручників та навчальних посібників нового покоління», автором якого є директор Навчально-наукового інституту євроінтеграційних досліджень доцент Іван Артьомов.

Створення освітніх матеріалів, що відповідають сучасним вимогам і викликам, є актуальною проблемою в умовах глобальних змін та євроінтеграційних процесів у вищій освіті. У посібнику висвітлено не тільки ґрунтовні теоретичні підходи до створення навчальної літератури, але й нормативні документи щодо сучасних вимог до оформлення друкованих матеріалів.

Також проаналізовано цілеспрямовану роботу Ужгородського університету у зазначеній сфері, результатом якої є формування наукової школи з розроблення підручників нового покоління. Автор спирається і на власний величезний практичний досвід підготовки навчальних видань, що пройшли апробацію в навчальному процесі та здобули визнання на престижних міжнародних освітянських виставках. Тому пропонований посібник стане в пригоді фахівцям різних галузей освітньої сфери, а також усім зацікавленим у проблематиці розроблення навчально-методичного забезпечення з різних дисциплін.

Практичний посібник «Видання підручників та навчальних посібників нового покоління» рекомендований до друку Вченою радою Ужгородського університету, рецензентами видання є провідні науковці НАН України – перший віце-президент НАПН України, доктор педагогічних наук В.І. Луговий та завідувач відділу Інституту вищої освіти НАПН України, доктор педагогічних наук Ж.В.Таланова.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.