Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Правники УжНУ представляли підрозділ на Міжнародній конференції у Словаччині

Форум став платформою для діалогу та обговорення актуальних питань податкового та конкуренційного права, права державних закупівель, сімейного права та загалом розвитку правничої освіти обох держав

0 151

Сучасні тенденції розвитку вищої освіти у світі створюють нові передумови для необхідного налагодження комунікацій та співпраці між вишами, факультетами та викладачами – безпосередніми надавачами освітніх послуг.

Правники УжНУ представляли підрозділ на Міжнародній конференції у СловаччиніНині без професійного та конструктивного діалогу в університетському середовищі важко досягти важливих змін та поставлених цілей. Саме таким заходом із продовження розвитку співпраці між юридичним факультетом Ужгородського національного університету та юридичним факультетом Університету імені Я. Коменського (Братислава) стала Міжнародна наукова конференція «Європейське право як інструмент зближення словацького та українського законодавства», що відбулася 14-16 листопада в Словаччині.

Правники УжНУ представляли підрозділ на Міжнародній конференції у СловаччиніЗагалом конференція стала платформою для діалогу та обговорення актуальних питань податкового та конкуренційного права, права державних закупівель, сімейного права та загалом розвитку правничої освіти обох держав.

За інформацією кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права УжНУ

 

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.