Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Вийшов друком черговий випуск збірника наукових праць «Геополітика України – історія і сучасність» 2019′2 (23)

0 127

Вийшов друком черговий випуск збірника наукових праць «Геополітика України – історія і сучасність»  2019′2 (23)Десятиліття існування в інформаційному просторі для періодичного видання, заснованого НН Інститутом євроінтеграційних досліджень, стало результативним, і перший ювілей збірник наукових праць зустрів з відчутними досягненнями.

По-перше, змінено його формат і дизайн. По-друге, розширено й оновлено склад редакційної колегії. У ній тепер, крім авторитетних вітчизняних учених, представлено чотири зарубіжні науковці. Але найголовніше – його включено до Переліку наукових фахових видань України ( категорія «Б») за спеціальністю 292 «Міжнародні економічні відносини».

Серед авторів збірника – відомі вчені як із України, так і з країн зарубіжжя. Збірник має вебсайти з українським та англійським інтерфейсом, розміщений на платформі «Наукова періодика України» в Національній бібліотеці України ім. В. І. Вернадського НАН України. Індексується в Index Copernicus та інших наукометричних базах даних. Опублікованим у ньому матеріалам присвоюється міжнародний цифровий індекс DOI.

У пропонованому випуску користувач має змогу ознайомитися з результатами наукових досліджень, присвячених сучасним міграційно-демографічним викликам для України, проблемам економічної безпеки держави в умовах європейської інтеграції тощо.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.