Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Правилом успіху зі студентами факультету МЕВ поділився екс-директор ТОВ «Ядзакі Україна»

Під час зустрічі керівникові департаменту машинобудування Асамблеї громадських рад Закарпаття Мілошу Босаку вручили орден «Почесний громадський діяч ІІ ступеня»

0 422
Микола Палінчак та Мілош Босак
Микола Палінчак та Мілош Босак
На факультеті міжнародних економічних відносин днями відбулася особлива подія – колишньому директору ТОВ «Ядзакі Україна» (обіймав цю посаду 8 років), а нині керівникові департаменту машинобудування Асамблеї громадських рад Закарпаття Мілошу Босаку вручили орден «Почесний громадський діяч ІІ ступеня».

«Треба винагороджувати тих, хто щиро робить добре для людей. Політики можуть здобувати славу, використовуючи піар, але ж це не те. А коли від душі щось робиш, змінюєш, – відчувати, що твої діла помічені й поціновані, – це приємно. Тому ось такий орден пан Мілош і отримує», – коментує декан факультету Микола Палінчак.

Правилом успіху зі студентами факультету МЕВ поділився екс-директор ТОВ «Ядзакі Україна»Правилом успіху зі студентами факультету МЕВ поділився екс-директор ТОВ «Ядзакі Україна»А Мілош Босак, своєю чергою, влаштував для студентів цікаву лекцію на тему: «Історія індустріальної революції: Toyota production system».

«Коли один майстер виготовляє один продукт – це ще далеко не індустрія. Але коли починають виникати цехи, цей процес можна вважати індустріалізацією», – зауважує пан Мілош.

Лектор зробив для студентів екскурс в історію – від часу винайдення першої парової машини і до сучасного розвитку технологій. Гість неодноразово наголошував на потребі масштабного розвитку нашої країни.

«Україна не може весь час жити за кошти інших держав. Чому? Бо тоді ці країни й диктуватимуть, що і як маємо робити», – підкреслює лектор.

Федір Харута вручає орден Мілошу Босаку
Федір Харута вручає орден Мілошу Босаку

Студенти виявили неабияке зацікавлення до розмови, активно ставили запитання, зокрема й такі, що стосувалися безпосередньо особи Мілоша Босака. На одне з них він відповів: «Зважуватися на рішення – місія лідера, а виконувати їх повинні інші. Тільки справжній лідер зможе привести команду до успіху, немає інших рецептів – це чітке правило».

Після міні-тренінгу відбулася церемонія нагородження: голова Асамблеї громадських рад Федір Харута вручив орден пану Мілошу, який подякував за відзнаку та пообіцяв і надалі працювати для людей.

Діана Магоч,
студентка І курсу відділення журналістики
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.