Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Професійне свято на факультеті МЕВ відзначили і студентською науковою конференцією

Працювали в чотирьох секційних відділеннях: «Міжнародні економічні відносини та світове господарство», «Актуальні питання міжнародної політики», «Актуальні питання теорії та практики перекладу», «Актуальні питання прикладної лінгвістики»

0 177

Професійне свято на факультеті МЕВ відзначили і студентською науковою конференцією

7 грудня в рамках святкування Дня міжнародника на факультеті МЕВ відбулася й науково-практична конференція, участь у якій взяли студенти других-п’ятих курсів підрозділу.

Відкрив захід декан Микола Палінчак, який привітав присутніх із визначним днем та наголосив студентам на важливості їхніх перших кроків у науковій діяльності. Микола Михайлович також сповістив аудиторії приємну новину – про вихідний день після святкування!

Відтак учасники конференції разом зі своїми наставниками розійшлися по секційних відділеннях: «Міжнародні економічні відносини та світове господарство», «Актуальні питання міжнародної політики», «Актуальні питання теорії та практики перекладу», «Актуальні питання прикладної лінгвістики».

Професійне свято на факультеті МЕВ відзначили і студентською науковою конференцією
Микола Палінчак з колегами

За словами заступника декана з наукової роботи Наталії Кушнір, з моменту заснування факультету студентські наукові конференції проводяться двічі на рік і вже стали доброю традицією, яка до душі і студентам МЕВ: «Така форма навчання дає можливість нашій молоді проявити свої дослідницькі здібності, спробувати себе на науковому полі. Студентам подобається самостійно шукати та знаходити відповіді, підтвердженням цього є те, що з кожним роком охочих узяти участь у конференції стає все більше. І це чудово, адже нам, як їхнім викладачам, наставникам, надзвичайно подобається знаходити все нові і нові таланти».

Отож упродовж секційних засідань студенти та викладачі мали змогу обмінятися результатами своїх студій, подискутувати, поділилися власними думками, спостереженнями і поглядами з приводу актуальних питань та окреслити плани дальшої роботи.

Юлія Шипович
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.