Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Професор УжНУ отримав подяку Посольства ФРН

Алена Панова відзначили за інформативний підручник з країнознавства

0 155
Ален Панов
Ален Панов
Днями стало відомо, що завідувач кафедри міжнародної політики, професор УжНУ Ален Панов отримав подячний лист Посольства Федеративної Республіки Німеччини за «надзвичайно інформативний підручник з країнознавства», який був виданий науковцем нещодавно.

У Посольстві запевнили, що книга буде передана до бібліотеки дипломатичної місії, «для якої вона стане збагаченням і буде доступною для всіх наших співробітників».

Професор УжНУ отримав подяку Посольства ФРННагадаємо, на початку 2018 року в бібліотеці ім. Міклоша Берчені УжНУ було представлено новий підручник з країнознавства. 444 повноколірні сторінки, нетривіальні тексти, захопливі фото, інформативні діаграми, карти, доступний формат викладу, коли про складні речі говорять просто.

Ідеться про підручник з країнознавства Алена Панова – книжки про те, як пізнавати країни. Особливість видання, окрім власне змісту, полягає у запропонованій методології, скориставшись якою всяк охочий буде в змозі самостійно розкласти по поличках інформацію про будь-яку країну.

Видання побачило світ одночасно в трьох форматах. Електронний – кожен може завантажити безкоштовно з персонального сайту автора. Він є зручним у користуванні, задовольняє потребу в інформації, дружній до екології і, що, мабуть, найважливіше, не потребує фінансових затрат для тих, хто прагне знань. Для бібліофілів і тих, хто віддає перевагу традиційній книзі, передбачені дві можливості – повноколірна й більш бюджетна чорно-біла версії, які можна замовити у видавництві.

«Країнознавство» є п’ятнадцятою книжкою автора, яка традиційно доступна для вільного завантаження.

За інформацією кафедри міжнародних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.