Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Профорієнтаційна робота викладачів ФІМВ триває

Декан підрозділу Іван Вовканич та завідувач кафедри модерної історії України та зарубіжних країн Ігор Шніцер поспілкувалися з учасниками ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з історії

0 104
Спілкується з авдиторією Іван Вовканич
Спілкується з авдиторією Іван Вовканич
Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір подальшого шляху навчання, роботи, свого місця в житті. Профорієнтація є одним із видів допомоги людині в самовизначенні, усвідомленні своїх цілей, потреб. Головним завданням вищезгаданої роботи є надання випускникам практичних порад, рекомендацій з особистісного розвитку й успішного вибору професійного шляху від фахівців.

В 2019-2020 н.р. викладачі факультету історії та міжнародних відносин активно включилися в профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів шкіл Закарпаття.

22 січня 2020 р. декан ФІМВ, проф. І.І. Вовканич та завідувач КМІУЗК, доц. І. О. Шніцер провели профорієнтаційну роботу серед учасників ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з історії. Потенційні абітурієнти – випускники шкіл з усього Закарпаття – отримали детальну інформацію про умови та перспективи навчання на факультеті історії та міжнародних відносин, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців.

Профорієнтаційна робота викладачів ФІМВ триваєЗначне зацікавлення в аудиторії викликала інформація щодо вже традиційних для факультету закордонних практик та стажувань студентів, а також  різноманітних спортивних, наукових та культурно-виховних заходів, які провадить підрозділ.

За інформацією факультету історії та МВ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.