Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Гітара й кіноперегляд у колі однодумців: в «Aura Academica» відбувся нетворкінг БУРу

Під час наступного БУРчику, що відбудеться в ці вихідні (25–26 січня) у селищі Чинадійові, – ремонтуватимуть частину помешкання багатодітної родини. Долучайтеся!

0 138
Об’єднані спільною справою – бажанням допомагати іншим і розвиватися – учасники Всеукраїнського руху «Будуємо Україну разом» минулих вихідних влаштували нетворкінг (з англ. networking, практика та філософія побудови, розвитку і підтримки особистої мережі зв’язків і контактів. – Ред.) у студпросторі «Aura Academica». Усе заради того, аби краще познайомитися й приємно провести суботній вечір.

Гітара й кіноперегляд у колі однодумців: в «Aura Academica» відбувся нетворкінг БУРу«Поштовхом до створення цього руху став болісний фактор – війна. Після звільнення Краматорська восени 2014 року львівські волонтери вирушили туди ремонтувати помешкання й вставляти шибки. Спочатку люди ставилися до волонтерів з осторогою, але згодом об’єднали зусилля й разом почали відбудовувати оселі. Тоді стало ясно: спільна праця об’єднує людей. Так зародилися табори – цілісна культурна платформа, в рамках якої молодь не лише працює, а й навчається та розвивається. Ми зводимо стіни будинків й руйнуємо стіни між людьми», – розповіла про рух «Будуємо Україну разом» координаторка амбасадорів закарпатського осередку, третьокурсниця факультету міжнародних економічних відносин Тетяна Гичка.

Зібралися на нетворкінг в «Aura Academica» здебільшого ті, хто вже знає про БУР із власного досвіду або чув про нього. Особливими гостями стала родина Томашевських, якій нещодавно відБУРили коридор і кухню та вирішили деякі дрібні ремонтні питання в помешканні.

Мама чотирьох дітей Ольга зізнається, що діти охоче долучалися до ремонту: «Коли я повідомила, що нам потрібно буде підготувати стіни до ремонту, – й оком не змигнула, як вони очистили стіни в коридорі від частини шпалер. У ході ремонту, звісно, допомагали так само з усіх сил».

Атмосферу та настрій нетворкінгу забезпечували іграми на побудову команди, співали під гітару й переглядали псевдодокументальну стрічку про Україну «2020. Безлюдна країна». Ну, а щоб було не лише весело, а й затишно, кожен приніс із собою смаколики.

У рамках зустрічі голова осередку Павло Прижегодський анонсував наступний БУРчик, що відбудеться вже в ці вихідні (25–26 січня) у селищі Чинадійові: ремонтуватимуть частину помешкання багатодітної родини. Приємним бонусом для волонтерів стане відшкодування витрат на дорогу, смачний обід, а на додачу ще й екскурсія тамтешнім замком Сент-Міклош! Зареєструватися на участь можна тут.

Гітара й кіноперегляд у колі однодумців: в «Aura Academica» відбувся нетворкінг БУРуДокладніше про Всеукраїнський рух «Будуємо Україну разом» читайте за покликанням.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.