Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Психологи УжНУ удосконалювали професійні навички практично

На підсумковій конференції студенти поділилися враженнями та разом із керівниками обговорили проблемні моменти, з якими зіткнулися під час практики

0 224
Доц. Оксана Шелевер та ст. викл. Світлана Ісаєвич зі студентами IV курсу спец. «Психологія»
Доц. Оксана Шелевер та ст. викл. Світлана Ісаєвич зі студентами IV курсу спеціальності «Психологія»
Студенти IV курсу спеціальності «Психологія» пройшли виробничу практику на базах освітніх установ, метою якої було вдосконалення професійних вмінь і навичок на основі ознайомлення з практичною діяльністю психолога та її теоретичного осмислення.

Завдання виробничої полягали у закріпленні та практичному використанні теоретичних знань з фахових дисциплін; формування професійної ідентифікації майбутніх психологів, їх фахової самосвідомості; формування вмінь і навичок для реалізації психодіагностичної, профілактичної, розвивальної та психокорекційної функцій психолога; формування та закріплення вмінь складати програму дій на основі самостійно сформульованих гіпотез; вивчення технології проведення дослідження.

Завідувачка кафедри психології Уляна Михайлишин зі студенткою IV курсу спец. «Психологія»
Завідувачка кафедри психології Уляна Михайлишин зі студенткою IV курсу спец. «Психологія»

На підсумковій конференції студенти поділилися враженнями та разом із керівниками – доц. Оксаною Шелевер, ст. викл. Світланою Ісаєвич, асист. Інною Юхименко й завідувачкою кафедри психології Уляною Михайлишин – обговорили проблемні моменти, з якими зіткнулися під час практики.

У цілому виробнича практика пройшла успішно, студенти мали змогу застосувати професійні знання, здобуті під час навчання.

За інформацією кафедри психології,
фото надані кафедрою психології та з мережі Інтернет
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.