Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Обери професію своєї мрії: кафедра психології продовжує профорієнтаційну роботу

Представники підрозділу завітали до старшокласників Ужгородської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів №3

0 1 474

Обери професію своєї мрії: кафедра психології продовжує профорієнтаційну роботу

Серед основних напрямів діяльності кафедри психології факультету суспільних наук Ужгородського університету – профорієнтаційна робота. Її головні завдання – інформування потенційних абітурієнтів про особливості й переваги фаху психолога, нові професійні можливості й кар’єрне зростання.

Викладачі цього підрозділу, а саме його очільниця професорка Уляна Михайлишин, доценти кафедри Оксана ШелеверКонстянтин Борщ та старші лаборантки Наталія Бецанич і Надія Лало з профорієнтаційною метою зустрілися з учнями 11 класів Ужгородської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів №3.

Учнів докладно ознайомили з освітньо-професійними програмами бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти, за якими готують фахівців-психологів, проінформували про особливості вступу й навчання, перспективи працевлаштування.

Майбутні студенти дізналися про значущість роботи спеціаліста-психолога, з’ясували для себе його завдання й напрями діяльності, а також місце на ринку праці, загалом розширили власне бачення майбутньої професії за допомогою буклетів і відеороликів.

Зустріч відбулася цікаво, у рамках дружньої взаємодії.

Кафедра висловлює слова вдячності адміністрації закладу й сподівання на подальшу співпрацю.

Хочете також дізнатися, як стати кваліфікованим психологом, або влаштувати профорієнтаційний захід у вашій школі? Телефонуйте: +380506430757 (Надія).

3 докладнішою інформацією про кафедру психології факультету суспільних наук Ужгородського національного університету можна ознайомитися за посиланням. Сторінка у Facebook – тут.

Кафедра психології факультету суспільних наук запрошує на навчання за освітньо-професійною програмою «Психологія», яка дає великі можливості працевлаштування!

Чекаємо на вас!

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.