Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

«Письменник за прилавком»: до Тетяни Літераті в «Кобзарі» – черга

Цього разу авторка принесла з собою першу й четверту частини книги «Втрачений Ужгород» – «Невигадані історії» та «Міська управа»

0 104

«Письменник за прилавком»: до Тетяни Літераті в «Кобзарі» – черга

Книги журналістки, дослідниці історії міста Тетяни Літераті про довоєнний Ужгород читають не тільки в Ужгороді. А на акції «Письменник за прилавком» вже за 2 хвилини від старту заходу стояла черга. Що запропонувала авторка своїм читачам цього разу?

Тетяна Літераті долучається до акції з 2017 року – тоді вперше спробувала себе у ролі продавчині книг. Та ще й власних. Досвід, каже, цікавий.

Цього разу з собою принесла першу й четверту частини книги «Втрачений Ужгород»: «Невигадані історії» та «Міська управа».

Перша частина книги, до слова, щойно з видавництва. Тетяна каже, що додрукували вже 3 або 4 тираж, були додаткові наклади й у 2-ї та 3-ї частин. Тож ті, хто не встиг придбати першу книгу, мають нагоду поповнити свій книжковий фонд до свят.

Гості Тетяни Літераті купують книжки не тільки собі, а й рідним чи друзям, відправляють чи везуть із собою за кордон, а хтось прийшов просто підписати книги, які купив раніше.

Тетяна додає: «Люди приходять не тільки придбати книги, а й розказати про своїх рідних, дати ідеї для наступних статей. Одного разу подарували мені гарні старовинні фотографії – портрети двох невідомих чоловіків. Так ці двоє ужгородців у мене поки й залишаються невідомими».

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.