Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Сакуру Медіацентру в Довжанському палаці-фортеці графів Телекі висадив професор з окопу

Федір Шандор продовжує туристичну акцію «Сакурі Закарпаття – 100 років» уже у восьмій місцевій громаді краю

1 446
Віктор Симканич та Федір Шандор
Віктор Симканич та Федір Шандор
На Закарпатті триває туристична акція «Сакура Закарпаття – 100 років». Як відомо, саджанці декоративної японської вишні в Ужгороді та Мукачеві масово висадили 1924 року. Тож справжні фани туристичної справи краю вирішили відзначити цю дату символічно: впродовж кількох місяців посадити сакуру поряд із відомими туристичними об’єктами в усіх громадах Закарпаття. Стартувала акція 22 червня з Мукачева.
Віктор Симканич, Галина Шумицька, Василь Путрашик, Федір Шандор
Віктор Симканич, Галина Шумицька, Василь Путрашик, Федір Шандор

Завітавши у село Довге на урочисте відкриття барельєфа видатного вченого-мовознавця Василя Німчука в день його 90-річчя, 6 липня, представники Медіацентру, який цими днями відзначає своє 10-ліття, скористалися нагодою підтримати сакурну ініціативу. Відтепер на території палацу-фортеці графів Телекі ростиме японська вишня, подарована відомому на Закарпатті селу Медіацентром Ужгородського університету.

Посадив деревце під номером «Довге-008» знаний туризмознавець, професор УжНУ, а нині воїн ЗСУ Федір Шандор разом із головою Довжанської громади Віктором Симканичем, директоркою Медіацентру УжНУ Галиною Шумицькою та його головним редактором Василем Путрашиком.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.