Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Школа молодіжного лідера в «YouthHub»: 2 дні теорії й практики для розвитку навичок

Близько 40 представників студрад і профкомів усіх університетських підрозділів навчалися ефективної організації заходів, залучення партнерів і донорів, упорядкування юридичної документації та комунікацій у соцмережах

0 142
Упродовж 2 днів на базі молодіжного центру «YouthHub» тривала Школа молодіжного лідера – це навчання, у якому взяли участь близько 40 представників студрад і профкомів усіх університетських підрозділів. Чого навчалися – дізнавався Медіацентр.

Школа молодіжного лідера в «YouthHub»: 2 дні теорії й практики для розвитку навичокДля ефективної організації заходів, залучення партнерів і донорів, упорядкування юридичної документації та комунікацій у соцмережах потрібні навички. Саме цьому молодь і присвятила час.

Школа молодіжного лідера в «YouthHub»: 2 дні теорії й практики для розвитку навичокРозібралися у таких питаннях:

  • Бюджет та фінансування молодіжних заходів;
  • юридичні аспекти та особливості ведення документації;
  • Європейський молодіжний парламент України;
  • розвиток лідерських навичок та впливу;
  • ефективна комунікація через соцмережі;
  • академічна доброчесність та індивідуальна освітня траєкторія;
  • організація заходів.

Голова студради юридичного факультету Марія Пилипенко каже: «Я вважаю, що ця дводенна школа молодіжного лідера для всіх нас, голів студрад та профкомів, є актуальною й класною можливістю здобути нові знання, а десь підтвердити те, що вже знали. А ще це нагода нарешті поспілкуватися, обмінятися ідеями, краще познайомитися з тими, кого мало знаєш. Ми не лише дізнавалися нове, а й одразу застосовували знання на практиці. Наприклад, у перший день у нас був інтенсив під час тренінгу з лідерства: дізнавалися, наскільки ми впевнені у собі, наскільки ми вже є лідерами. А тепер ми пробуємо створити та організувати захід. Багато нового також я почула на тренінгу про роботу в соціальних мережах. Хоч у нас активно працює факультетська сторінка, я особисто не дуже в цьому розбираюся. Тому було цікаво послухати і про просування, і про ключові моменти під час ведення сторінки факультету».

Про анонси актуальних заходів у «YouthHub» дізнавайтеся на сторінці молодіжного простору в Інстаграмі.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.