Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Футболісти університетського коледжу вкотре найсильніші в області

Вітаємо гравців, віримо в команду, чекаємо на чергові медалі, грамоти і кубки, які прикрашають і збагачують спортивну скарбничку рідного вишу.

0 369
23 травня спортивний майданчик на відкритому повітрі біля комплексу «ЮНІСТЬ» приймав змагання обласного масштабу з мініфутболу. Організаторами цьогорічних баталій виступили комітет молоді та спорту Ужгородської міської ради в особі Петра Миляна і адміністрація установи в обличчі майстра спорту з легкої атлетики Анатолія Плеханова.

Футболісти університетського коледжу вкотре найсильніші в областіСеред шести колективів з Хуста, Мукачева, Берегова та Ужгорода фаворитами вважалися представники Природничо-гуманітарного фахового коледжу нашого університету, які у видовищних двобоях вибороли звання чемпіонів торік. Талановитий тренер переможного тіму Віталій Сідун значно оновив склад  команди, вивівши злагодженість і індивідуальну майстерність на ще вищий рівень. Результати кардинальних змін стали помітні з перших секунд протистоянь, змушуючи численних уболівальників не відривати своїх поглядів від боротьби ні на мить.

З монотонною періодичністю маятника в першій грі проти Берегівського медичного фахового коледжу ужгородські футболісти змушували колихатися сітку воріт суперників, довівши свою перевагу до рідкісного рахунку – 8:0. Серед фанатів почали ширитися чутки, що на цьому турнірі грають не за часовим регламентом, а до позначки забитих м’ячів з номіналом 15.

У другій сутичці коледжанам протистояли спортсмени Мукачівського педагогічного фахового коледжу, які в букмекерів мали значно вищі коефіцієнти за попередників. Але картина на полі, на величезну радість уболівальників з УжНУ, не змінилася, закарбувавши на табло чергову звитягу – 8:1. Шістнадцять забитих голів у двох іграх групового раунду без перешкод вивели дружний колектив до фінальної стадії змагань у статусі фаворитів.

Пропустивши низку менш рейтингових протистоянь, майстри шкіряної сфери з університетського коледжу взялися за виконання максимальних планів – здобуття обласного кубка й підтвердження реноме лідерів футбольного Закарпаття. У фіналі наші юнаки зійшлися з професіоналами з Хустського лісотехнічного фахового коледжу. Боротьба на кожному сантиметро-клаптику поля, зашкальне бажання перемогти, несамовита підтримка трибун супроводжували кожну мітку суддівського секундоміра. А в підсумку досвід і клас, злагодженість і розуміння гри відкарбували на завойованому трофеї – рахунок 5:1. Це більш ніж упевнено і з надіями на наступні перемоги.

Вітаємо гравців, віримо в команду, чекаємо на чергові медалі, грамоти і кубки, які прикрашають і збагачують спортивну скарбничку рідного вишу.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.